Föreläsningar

Zanyar Adami är en rutinerad föreläsare med en dramatisk personlig historia som han omsatt i framgångsrika projekt. Med sina unika erfarenheter, sina filmer, sin humor och intelligens förändrar han åhörarnas syn på sig själv och varandra. Zanyar har varit en flitigt anlitad föreläsare i drygt tjugo år. Med över 500 föreläsningar i ryggen för alltifrån tusen VD:ar i Globen till småstadsskolor, är Zanyar ett säkert kort att anlita oavsett publik. De vanligaste omdömena om Zanyars föreläsningar är; ”roligt”,”inspirerande”,”tänkvärt”. Bland uppdragsgivarna kan nämnas; Swedbank, Volvo, Försvarsmakten, Malmö Opera, SKL, SVT, UNHCR m.fl.


”Vi har haft glädjen att ha Zanyar som gästtalare flertalet gånger i vårt ledarutvecklingsprogram för chefer i högre befattningar. Som talare kombinerar Zanyar kunskap, erfarenhet och skarp analys med konkreta exempel som ger liv åt teorierna. Lägg till ett avväpnande och varmt sätt och en portion vänlig humor så är det uppenbart varför Zanyar alltid får topputvärderingar från våra deltagare!” /Klas Hyllander Ledarutvecklingsprogrammet Walk the Talk HR AB People Management

”Zanyar är otroligt populär hos våra studenter och när han föreläser kan man höra en knappnål falla! Zanyar har en förmåga att fånga deltagarna med sin enorma kunskapsbank. Han har både karisma och en fantastiska förmåga att fånga upp och se varje deltagare och bjuda in till dialog. Zanyar är oerhört professionell och bemöter alla med både värme och empati. Därför har vi anlitat honom i sexton år i rad. Jag kan med både värme och glädje rekommendera Zanyar som talare. Ingen kommer att bli besviken!” Elisabet Gersbro-Bülow, Avdelningschef Studentservice Lunds tekniska högskola

”Alla älskade föreläsningen! Vi pratade länge om de punkter som Zanyar tog upp och jag tycker faktiskt att det bidragit till att vi nu har en mer öppen och ärlig diskussion.” Lynn Pagi, Cybercom

MENINGEN MED (YRKES)LIVET

Hur hittar du mening i ditt arbete? Hur hittar du ditt kall och följer det? Hur kanaliserar du din passion in i din profession? 

Zanyar Adami har följt sitt kall sedan har påbörjade sin yrkesbana med den prisbelönta tidskriften Gringo. Han har sedan dess coachat andra att leva i harmoni med sin inre kompass. Zanyar berättar bland annat om hur en kan skapa mer genom att göra mindre, vända sårbarhet till styrka, motstånd till motor och bakslag till framgång.

En rolig inspirationsföreläsning som hjälper såväl individer som organisationer att staka ut sin egen riktning och skapa ett mer meningsfullt liv.

MÅNGFALD OCH INNOVATION

Vad vinner du, din arbetsplats och Sverige på mer mångfald och inkludering? Hur kan du uppdatera din svenskhet för att frigöra din fulla potential? Hur är jämställdhet en win-win för män, kvinnor och hen? Varför är interkulturella grupper mer innovativa och hur utvinner vi den kreativa kraften?

En inspirerande föreläsning fylld av skratt, filmer, diskussion och matnyttig kunskap som kommer att uppdatera din syn på dig själv och Sverige.

https://urplay.se/program/219501-ur-samtiden-halla-ut-halla-om-halla-ihop-vem-ar-svensk

BERÄTTARTEKNIK

Hur berättar du berörande historier som förändrar beteenden? Hur överför du dina innerliga budskap till andras hjärtan? Hur kommunicerar du dina värderingar så att de skapar mervärde?

Zanyar Adami är en skicklig berättare som i drygt tjugo års tid berört via sin tidskrift, sina föreläsningar, radioprat, filmer och böcker. Med humor och skärpa delar han med sig av sina metoder för att förmedla sig från hjärta till hjärta.